Περίπου

«Για όσο χρονικό διάστημα μπορώ να θυμηθώ, έχω κρατήσει ένα ενδιαφέρον για τη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Ήταν κάτι του οποίου δεν θα μπορούσα ποτέ να μάθω αρκετών. Σαν αγόρι, θα έβρισκα τα διάφορα περιοδικά και η TV παρουσιάζει αφιερωμένος στα πιό πρόσφατα σόου μπίζνες τις ειδήσεις, επιθυμώντας ότι θα μπορούσα someday να βρώ έναν τρόπο να μεταδώσω ραδιοφωνικά τέτοιες εκθέσεις ο ίδιος.

το ConversationalBall.com προωθήθηκε Ιανουαρίου 2008. Η περιοχή δημιουργήθηκε για να παρέχει τον πιό πρόσφατο στην επικρατούσα τάση και τις ανεξάρτητες ειδήσεις ψυχαγωγίας, επίσης εξυπηρετώντας τις αρχικές συνεντεύξεις με διάφοροι καλλιτέχνης σε εκείνες τις περιοχές.

Η συνομιλητική σφαίρα ονόματος `» είναι ένας φόρος σε έναν δάσκαλο που με ενέπνευσε παρά πολύ όταν ήμουν στο γυμνάσιο. Όντας μια ήρεμη, ντροπαλή πλάτη νεαρών ατόμων έπειτα, ήμουν ένα πρωταρχικό παράδειγμα ενός εσωστρεφούς. Επομένως, αυτός ο δάσκαλος θα προσπαθούσε πάντα να με ενθαρρύνει για να είναι πιό εξερχόμενο. Να κάνει τέτοιοι, θα παρείχε συχνά αυτό το κομμάτι των συμβουλών:

Όλη που πρέπει να κάνετε είναι εκτίναξη η συνομιλητική σφαίρα. Αυτός είναι όλος που έχετε, Josh. Ακριβώς πετάξτε τη συνομιλητική σφαίρα.

Ως εκ τούτου, η συνομιλητική σφαίρα `» επιλέχτηκε ως τίτλος της περιοχής μου. Είτε εκθέτοντας τις πιό πρόσφατες ειδήσεις για να σας βοηθήσω να πετάξετε τη σφαίρα με τους συντροφικούς ανεμιστήρες ψυχαγωγίας, είτε πετώντας τη σφαίρα ο ίδιος με τους διάφορους λαούς μέσω των συνεντεύξεων, ελπίζω ότι απολαμβάνετε την επίσκεψή σας εδώ. Όπως πάντα, σας ευχαριστήστε πάρα πολύ για την ανάγνωση!»

- Josh Armstrong